Lid worden?

Lid worden?

Nieuwe leden

Per doelgroep kan je je aansluiten bij de VEB. We onderscheiden hierbij leden en partners

De VEB biedt haar leden ondersteuning, zowel bedrijfsmatig als vakinhoudelijk. Je wordt op de hoogte gehouden over ontwikkelingen in de branche via de VEB-nieuwsbrieven en nieuwsberichten. Vanuit de ledenraad kan je mede het beleid van de vereniging bepalen. De VEB is er voor haar leden, maar ook door haar leden. Samen staan we sterk! 

Kosten per doelgroep per vestigingsadres

  • Lidmaatschap jaarlijks: € 770,–
  • Lidmaatschap 2de doelgroep/zelfde eigenaar/zelfde naam jaarlijks: € 145,–  
  • Lidmaatschap 2de vestigingsadres/zelfde eigenaar/zelfde naam jaarlijks: € 145,– 
  • 2e lidmaatschap/ander vestigingsadres/zelfde eigenaar/andere naam: € 350,–
  • Eenmalige inschrijfkosten per inschrijving: € 85,–
  • Inspectie / kwaliteitsbegeleiding per bedrijf jaarlijks: € 375,70* 

* bedragen zijn exclusief BTW

Aspirant lidmaatschap

Elk lid start als aspirant lid. Indien een aspirant lid over de juiste documenten beschikt die vanuit zijn specifieke VEB doelgroep noodzakelijk zijn, kan de inspectie ten behoeve van de erkenning worden aangevraagd. Coaching/begeleiding vanuit het secretariaat om de VEB-erkenning te verkrijgen is mogelijk. Leden die aan de erkenningseisen voldoen en waarbij de inspectie positief is beoordeeld, mogen zich een VEB-erkend beveiligingsbedrijf   noemen. Het aspirant lidmaatschap wordt omgezet in het erkende lidmaatschap. Daarna wordt jaarlijks een inspectie uitgevoerd om de erkenning te behouden.  

Erkenning via andere organisaties

Heeft je bedrijf een certificering of erkenning via een andere organisatie, dan kan de VEB deze gelijkstellen aan de VEB-erkenning. Een inspectie via de VEB is dan niet altijd noodzakelijk. Meer informatie hierover kan je opvragen via het VEB-secretariaat.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in het lidmaatschap en wil je meer informatie, neem dan contact op met het secretariaat. Mail het passende onderstaande aanvraagformulier lidmaatschap naar info@veb.nl. Na ontvangst van het formulier nemen wij contact met je op. Een intakegesprek behoort tot de standaardprocedure om lid te kunnen worden. 

Aanvraagformulier Installateur
Aanvraagformulier Branddetectie Installateur
Aanvraagformulier PBO