Ledenoverzicht

Alle beveiligingsoplossingen binnen handbereik:
Met bijna 700 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB gegroeid tot een belangrijke organisatie binnen de beveiligingssector. De VEB leden bestaan uit installatiebedrijven, particuliere beveiligingsbedrijven, particuliere alarmcentrales. Zo ontstaat er een keten van aangesloten bedrijven die zorgen voor kwaliteit op het gebied van beveiliging en veiligheid! 
De VEB leden werken samen met VEB Partners. Deze bedrijven leveren geen beveiligingsdiensten aan consumenten. 

VEB Erkende Beveiligingsbedrijven:

 • VEB Erkend Installatiebedrijf
  Deze bedrijven adviseren en installeren overeenkomstig de VRKI en kunnen de beveiligingsmaatregelen uitvoeren of afstemmen met overige VEB beveiligingsbedrijven. Ze voldoen aan de eisen van de Wet PBR en aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling. Ze geven VEB Kwaliteitsdocumenten af.

 • VEB Erkend Particuliere Beveiligingsorganisaties (PBO)
  Een PBO voldoet aan de eisen van de Wet PBR en is in bezit van een geldig ND nummer. Dit is uitgegeven door het Ministerie van Justitie. Deze leden bewaken uw eigendommen en uw veiligheid.

 • Particuliere Alarm Centrales (ARC)
  Een PAC voldoet aan de eisen die de wet stelt en heeft een PAC nummer. Dit is uitgegeven door het Ministerie van Justitie. Deze leden zorgen dat er na de alarmering een van te voren afgesproken actie wordt uitgevoerd.

De VEB leden kunnen samenwerken met VEB Partners. Dit zijn bedrijven die diensten of producten leveren aan de VEB leden en zelf geen beveiligingswerkzaamheden verrichten. 

 • Partner
  Deze bedrijven verkopen beveiligingsproducten of leveren een dienst aan VEB leden. De VEB keurt of beveelt geen beveiligingsproducten aan.