VEB Bestuur – Kees Bek

Kees Bek

Mijn naam is Kees Bek. Ik ben sinds 1994 eigenaar van hetKees Bek beveiligingsbedrijf Cebec Beveiligingen in Alphen aan den Rijn. In 1974 richtte mijn vader dit bedrijf op uit liefde voor het vak. Cebec biedt totale beveiliging in alle facetten en houdt zich voornamelijk bezig met inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking. We richten ons op zowel de particuliere als de publieke sector. 

In 1994 sloot ik me aan bij mijn vaders bedrijf. In samenwerking met mijn vader leerde ik het beveiligingsvak door en door kennen. Doordat deskundigen bij Cebec betrokken raakten, maakten we een enorme groei door. In 2000 nam ik de zaak volledig over en we groeien nog steeds. Innovatie staat hoog in het vaandel bij Cebec, en we volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied dan ook op de voet. 

In onze branche is goed opgeleid personeel nodig. Onze leden zijn zich hiervan bewust. Helaas bestaat er op dit moment een tekort aan vaktechnisch personeel. Ik wil graag een bijdrage aan de VEB leveren met betrekking tot opleidingen. Op die manier hoop ik het tekort aan opgeleid personeel de komende jaren terug te kunnen dringen.