50ste VEB-Partner: ADI

50ste VEB-partner ADI

Tijdens het FireSafety en Security Event 2022 op 13 en 14 april sloot Jan Kuipers, Voorzitter VEB, het 50ste partnerschap. De nieuwe partner die deze mooie plek bemachtigde is ADI Benelux.

ADI Benelux is gespecialiseerd in het bieden van beveiligingsoplossingen. Door de persoonlijke relaties, ondersteunende diensten, productaanbod en wereldwijde toegankelijkheid voorziet ADI haar afnemers met de beste beveiligingsoplossingen. Gedreven door gepassioneerde mensen die elke dag verschil willen maken, is ADI al 25 jaar actief in 14 Europese landen, Afrika, India, Amerika en het Midden-Oosten.

Het ADI-verschil

Bij ADI zeggen zij vaak ‘Dat is het ADI-VERSCHIL’, maar wat is dat verschil? Bij ADI kijken zij naar vier aspecten: relaties, ondersteuning, productassortiment en bereikbaarheid.

ADI bouwt een sterke zakelijke relatie op, dit is immers de basis voor een goede samenwerking. Door de gepassioneerde medewerkers bij ADI die graag hun kennis over de beveilig delen, is het opbouwen van een sterke basis gegarandeerd.

De zakelijke relaties kunnen ondersteuning verwachten. ADI helpt deze organisaties met het binnenhalen of het geven van opdrachten. Tijdens dit proces ondersteunen zij in het gehele installatieproces.

Past ADI bij jouw bedrijf?

Ben jij ook benieuwd wat ADI Benelux bij jouw bedrijf kan betekenen? Neem eens kijkje op de website van ADI en neem contact op! Als VEB-partner kan ADI Benelux aanbiedingen, diensten en informatie verlenen aan de VEB-leden.

Neem eens een kijkje op onze partners pagina om te zien wie zich al bij VEB heeft aangesloten.

50ste VEB-Partner

Het behalen van de 50 VEB-Partners is een grote mijlpaal voor de VEB. Met trots kijken wij naar deze prestatie en gaan wij vol passie door om de 100 te halen!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.