Kwaliteitshandboek Vakgroep PBO

Veb bord

Op verzoek van een aantal leden hebben we in 2022 het Kwaliteitshandboek Vakgroep PBO in boekvorm uitgebracht. Handig om mee te nemen naar een klant of om op je bureau binnen handbereik te hebben.

Maar we zijn een stap verder gegaan. Het handboek is nu volledig gedigitaliseerd en ook beschikbaar achter je login. Het is op dezelfde wijze opgebouwd als het handboek in boekvorm en bevat de volgende vier blokken:

  • Wettelijke eisen
  • Organisatie
  • Bedrijfsvoering
  • Praktijk

Bij alle onderwerpen waar je documenten aan moet leveren, is een digitaal laadje beschikbaar om de bijbehorende documenten in op te slaan. Zo is het allemaal eenvoudig terug te vinden en ligt alles op één plek.

Deze module draait inmiddels een paar weken en een aantal bedrijven hebben de documenten al met succes in de laadjes gelegd. De bedoeling is dat straks iedereen hier gebruik van maakt, zodat we over een tijdje alles gedigitaliseerd hebben.

Tot aan het eind van dit jaar zien we het ook nog een beetje als een testfase, want het kan natuurlijk zijn, dat er nog ergens een klein “bugje” zit. En mocht dat het geval zijn, probeer dan een screenshot te maken met een korte omschrijving. Dan koppelen wij dat weer terug aan de makers van het systeem.

Veel succes en hoop dat dit bijdraagt aan een vereenvoudiging van de werkzaamheden.