Nieuwe kwaliteitsregeling voor beveiligingsproducten

Inbreker raam

De VEB komt binnenkort met een totaal vernieuwde Kwaliteitsregeling voor inbraakinstallaties. Deze nieuwe regeling heet de VEB 4 Inbraak Kwaliteitsregeling.

Voldoet de huidige regeling dan niet meer?
De huidige regeling is al sinds 2009 actief. Sindsdien zijn de risico’s enorm veranderd en is de rol van de verzekeraars gewijzigd. Daarnaast zijn veel nieuwe technologieën ontwikkeld. Deze bieden nog meer mogelijkheden om tot een goede beveiliging te komen.

Zo min mogelijk administratie, zo veel mogelijk kwaliteit
Bedenk daarbij dat de markt vraagt om een kwalitatief hoogwaardige erkenningsregeling met zo min mogelijk administratieve rompslomp en procedures die niets over de kwaliteit van het opgeleverde werk zeggen. Dan is duidelijk dat men vraagt naar vernieuwing. De VEB is samen met de VEB 3 kwaliteitsregeling destijds er ook al in geslaagd om meer aandacht te vestigen op de kwaliteit van het opgeleverde werk. Daarbij is een handboek ontwikkeld waarmee de belangrijke en noodzakelijke voorwaarden kort en bondig beschreven staan.

VEB 4
Ook de VEB 4 Inbraak Kwaliteitsregeling wordt op die manier opgezet. Met een groot team aan enthousiaste mensen, die allemaal hun sporen hebben verdiend op de diverse onderdelen van de totale beveiligingswereld, wordt nu achter de schermen hard gewerkt aan deze VEB 4. De VEB 4 wordt uitgebreider dan de VEB 3 en is straks geschikt voor een nog bredere benadering. Hierover binnenkort meer.

Lid worden?
Ben je nog geen lid, maar wil je wel meer weten en op de hoogte worden gehouden van deze ontwikkeling, meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief. Dat kan door je gegevens op te sturen naar info@veb.nl.