Nieuwe kwaliteitsregeling voor beveiligingsproducten

De VEB komt binnenkort met een totaal vernieuwde Kwaliteitsregeling voor inbraakinstallaties. Deze nieuwe regeling heet de VEB 4 Inbraak Kwaliteitsregeling.

Voldoet de huidige regeling dan niet meer?
De huidige regeling is al sinds 2009 actief. Sindsdien zijn de risico’s enorm veranderd, is de rol van de verzekeraars gewijzigd en zijn er veel nieuwe technologieën ontwikkeld die nog meer mogelijkheden bieden om tot een goede beveiliging te komen.

Zo min mogelijk administratie, zo veel mogelijk kwaliteit
Neem daarbij in ogenschouw dat de markt vraagt om een kwalitatief hoogwaardige erkenningsregeling met zo min mogelijk administratieve rompslomp en procedures die niets over de kwaliteit van het opgeleverde werk zeggen. Dan is duidelijk dat er vraag is naar vernieuwing. De VEB is er met de VEB 3 kwaliteitsregeling destijds ook al in geslaagd om meer aandacht te vestigen op de kwaliteit van het opgeleverde werk en heeft daarbij een handboek ontwikkeld waarmee de belangrijke en noodzakelijke voorwaarden kort en bondig beschreven staan.

VEB 4
Ook de VEB 4 Inbraak Kwaliteitsregeling wordt op die manier opgezet. Met een groot team aan enthousiaste mensen, die allemaal hun sporen hebben verdiend op de diverse onderdelen van de totale beveiligingswereld, wordt nu achter de schermen hard gewerkt aan deze VEB 4. De VEB 4 wordt uitgebreider dan de VEB 3 en is straks geschikt voor een nog bredere benadering. Hierover binnenkort meer.

Lid worden?
Ben je nog geen lid, maar wil je wel meer weten en op de hoogte worden gehouden van deze ontwikkeling, meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief. Dat kan door je gegevens op te sturen naar info@veb.nl.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.