Nieuwe VEB-Partner: BDO

Nieuwe VEB-partner BDO

Tijdens het Firesafety en Security Event 2022 op 13 en 14 april schudde Ronald Westerveen, Senior Manager BDO Digital, de hand van Jan Kuipers, Directeur VEB. Dit was het begin van een nieuw partnerschap en een mooie uitbreiding van de VEB-partners.  

BDO Accountants & Adviseurs helpt bedrijven om vanuit een andere invalshoek naar hun business te kijken. Zo ondersteunen zij organisaties om de juiste beslissingen te nemen. Dit zorgt voor een organisatie die sterker, wendbaarder en succesvoller is. Of het nu een mkb-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationale onderneming is.

Wat doet BDO?

BDO ziet dat in de nieuwe economie kansen zich sneller voor dan ooit voordoen. Nieuwe spelregels geven een boost aan zakelijk werken. En een nieuwe generatie staat klaar om het anders te doen. Beter, slimmer, innovatiever. Succesvolle organisaties moeten zelf ook blijven vernieuwen.

Met de unieke combinatie van lokale marktkennis en een internationaal netwerk biedt BDO nieuwe perspectieven. BDO doet dit door het toereiken van zekerheid aan organisaties, ondernemers en aan de maatschappij door het altijd en overal leveren van topkwaliteit.  De nieuwe VEB-partner werkt met hun eigen BDO Code. De BDO Code vormt het kader voor hun professionele integriteit en hun professionele verantwoordelijkheid.

Cyberveiligheid

Digitale transformatie biedt de kans om betrouwbaarder, efficiënter en klantvriendelijker te werken. De kans om het maximale uit de IT-investering te halen. De kans op een innovatieve wind door het hele bedrijf. Dankzij de kennis van BDO van Risk en Finance, en ervaring in verschillende branches, weet deze VEB-partner als geen ander risico’s te beheersen en kansen te benutten. Zo zorgt BDO dat organisaties toekomstbestendig worden én blijven.

Door middel van een assessment brengt BDO de belangrijkste kansen en risico’s in kaart. Zo stelt BDO aan de hand van het assessment ook een transformatieplan op. Heeft een organisatie advies over zekerheid rondom een specifiek onderwerp nodig? Dan helpt de VEB-partner deze organisatie, zelfs tot aan implementatie en managed services toe.

Past BDO bij jouw bedrijf?

Ben jij ook benieuwd wat BDO Accountants & Adviseurs bij jouw bedrijf kan betekenen? Neem eens kijkje op de website van BDO en neem contact op! Als VEB-partner kan BDO aanbiedingen, diensten en informatie verlenen aan de VEB-leden.

Neem eens een kijkje op onze partners pagina om te zien wie zich al bij VEB heeft aangesloten.