Nieuwste VEB-Partner: VAIBS

Nieuwste VEB Partner VAIBS

Op 22 februari ging de VEB een partnerschap aan met VAIBS. Het in Video Artificial Intelligence gespecialiseerde bedrijf is een mooie toevoeging aan de beveiligingspartners van VEB.

VAIBS is een energiek en ambitieus bedrijf uit Ermelo. Gepassioneerd om bedrijven te helpen en te inspireren. De organisatie ziet een toekomst voor zich waarin Video Artificial Intelligence software betrouwbaar, toepasbaar en toegankelijk is voor een slimmere en veiligere wereld. 

Wat doet VAIBS?

VAIBS vindt dat door velen Artificial Intelligence (AI) wordt gezien als een toekomstige mogelijkheid. Volgens VAIBS is AI juist nu een noodzakelijk instrument om in de toekomst concurrerend te zijn en om de continuïteit van je bedrijf te kunnen waarborgen.

Door hun eigen ontwikkelde innovatieve techniek op een praktische manier in te zetten, zorgt VAIBS ervoor dat Artificial Intelligence (AI) voor een breed publiek toegankelijk wordt, in het bijzonder voor de beveiligingsbranche. De ontwikkelde software is door tientallen jaren ervaring geperfectioneerd tot een innovatief product dat klaar is om in te markt te zetten. De software is zo nauwkeurig dat het verschil herkent tussen een hond en een vos.

Werkzaam in vijf branches

Het is voor VAIBS de visie om voor iedereen Video AI toegankelijk te maken. Naast deel uit te maken van de beveiligingsbranche is de organisatie ook nog actief in vier andere branches. In deze branches biedt VAIBS meerdere oplossingen aan voor crowd management, toegangscontrole, indringers- en risicodetectie en nog meer.

De vijf branches waar VAIBS nu werkzaam is:

  • Beveiliging en toegangscontrole
  • Alarmcentrale
  • Maakindustrie
  • Publieke sector
  • Evenementen en stadions

Past VAIBS bij jouw bedrijf?

Ben jij ook benieuwd wat VAIBS bij jouw bedrijf kan betekenen? Neem eens kijkje op de website van VAIBS en neem contact op! Als VEB-partner kan VAIBS aanbiedingen, diensten en informatie verlenen aan de VEB-leden.

Neem eens een kijkje op onze partners pagina om te zien wie zich al bij VEB heeft aangesloten.