VEB Bestuur – Hans Duijst

Hans Duijst

Hans DuistNa mijn studie aan de HES in Amsterdam ben ik begonnen in commerciële functies bij leasemaatschappijen en een drukkerij.

In 1997 ben ik van start gegaan als district manager bij Radon Beveiliging. In 2000 ben ik daar benoemd als operationeel directeur en in 2003 werd ik algemeen directeur. Inmiddels was het bedrijf verkocht door Randstad aan Securicor.  In 2004 fuseerde het bedrijf met Group4Falck tot het huidige G4S. Ik ben tot 1 januari 2010 de managing director geweest en daarna tot eind 2014 managing director North West Europe, een cluster van 10 landen.

Intussen ben ik een aantal jaar actief met verschillende zaken; waaronder het bemiddelen in de verkoop van bedrijven. De jaren dat ik directeur in Nederland was, zat ik in het bestuur van de huidige Veiligheidsbranche.

Begin 2020 werd ik benaderd door Marc Kramer met de vraag of ik wellicht iets kon betekenen voor de VEB. Na een aantal keren proefdraaien heeft dit inmiddels geresulteerd tot mijn lidmaatschap van het bestuur. Ik zie er erg naar uit om samen met het bestuur en de leden de vereniging nog verder te ontwikkelen.