VEB Beveiligingsbedrijf van het jaar 2020!

Genomineerden beveiligingsbedrijf van het jaar 2020

De VEB heeft de particuliere beveiligingsorganisatie JBM Groep uit Almere en het technisch beveiligingsbedrijf Doevendans Beveiliging uit Boxtel uitgeroepen tot Beveiligingsbedrijf van het Jaar. Aanvankelijk zou dit tijdens de ALV in maart gebeuren, maar dit ging wegens Corona helaas niet door.JMB Groep (PBO) was al twee keer eerder genomineerd, wat bewijst dat de hoge kwaliteit continu geleverd wordt. “Het toont hiermee consistentie in haar werkzaamheden aan”, zei oud-staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Fred Teeven, die binnen de VEB een adviseursrol vervult. Verder laat dit bedrijf zien, dat naast de uitvoering van de werkzaamheden, ook de processen op administratief vlak goed zijn opgezet. JMB zet duidelijke lijnen uit voor de toekomst en blijft monitoren waar men staat en stelt daar waar nodig de doelen bij.

“Doevendans Beveiliging uit Boxtel (techniek) is het grote voorbeeld dat naast het inspecteren ook coaching loont”, aldus Fred Teeven. Sinds het invoeren van het inspectiebeleid bij de VEB heeft dit bedrijf een grote groei doorgemaakt. De adviezen van de inspecteurs/coaches zijn door de jaren heen ter harte genomen. De installaties zijn keurig verzorgd en de aanwezige documentatie ziet er netjes en verzorgd uit.De uitreiking vond plaats op 23 juli 2020!

Genomineerden
Voor de verkiezing waren vijf technische beveiligingsbedrijven en drie particuliere beveiligingsorganisaties genomineerd. Het verschil komt omdat technische bedrijven binnen de VEB in de meerderheid zijn. In de categorie Techniek werden BENGS Beveiliging uit Ten Post, Doevendans Beveiliging uit Boxtel, Hazeleger Beveiligingsinstallaties uit Ede, Larcoz uit Alphen aan den Rijn en Robé Beveiligingstechniek uit Dordrecht genomineerd.
JMB Groep uit Almere, M&P Facility + Security Services uit Dordrecht en Uras Security uit Boven-Leeuwen werden genomineerd in de categorie Particuliere beveiligingsorganisaties. De winnaars ontvingen een prachtige oorkonde tijdens een volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd bezoek van het bestuur en ambassadeur Fred Teeven van de vereniging.